skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Omena-paprikakeitto

23.5.2013

Oma ruokavalioni koostuu suurimmaksi osaksi sosekeittojen erilaisista variaatioista. Yleensä myös olen ainoa, joka niitä tässä talossa syö, joten yhestä satsista riittää mulle suht pitkäks aikaa. Parastahan näissä ehdottomasti on se, että näihin voi laittaa oikeastaan mitä vaan, joten tänään tuli tällänen:


3 omenaa (apauttiarallaa 600g)
1 iso paprika
6 dl vettä
kasvisliemikuutio
2,5 dl Valion Auramaustettua ruokakermaa
suolaa

Kuutioi omenat ja paprika.
Keitä niitä kera kasvisliemikuution noin 15 minuuttia, niin kauan että ne on kypsiä.
Soseuta sauvasekottimella. (Tai mikä mä olen määräämään, tyyli on vapaa!)
Lisää kerma sekottaen.
Ja suola sekaan!

Heitä lautaselle, lisää halutessas krutonkeja tai mitä vaan lystää. Ite laitoin vielä Aurajuustoakin lisää murusina.. Ja vielä sen verran, että tästä riittää neljään annokseen!

HUOM, itsellä ainakin Auran maku puski tosi vahvasti läpi. Eihän se missään tapauksessa mua haittaa, mutta jos siellä nyt on joku vähemmän siitä pitävä, niin suosittelen käyttämään maustamatonta kermaa. JA siinä tapauksessa nimenomaan kuohukermaa, tulee niin paljon kuohkeempaa!

Lähettänyt Helmi klo 07:55

Tunnisteet: aurajuusto, keitto, maistuu, omena, paprika

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License