skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Kirsikkabrowniet

11.6.2013


taikina:
175 g voita
3 dl sokeria
1,5 dl kaakaojauhetta
0,5 dl siirappia
3 munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
kirsikoita (oman maun mukaan, me laitettiin 135g)
Kukkurallinen kourallinen kuivattua banaania

kuorrutus:
100g Minttusuklaata
1 rkl voita

Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.
Hakkaa banaanilastut pieneksi.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vaahtoon kaakaojauhe ja siirappi, sekoita.
Lisää sitten taikinaan munat yksi kerrallaan.
Kääntele jauhot vielä mukaan ja lisää kirsikat ja banaanilastut.
Kaada koko mössö leivinpaperoituun vuokaan ja törkkää uuniin 40 minuutiksi.

Muista, että brownieiden ei kuulu paistua ihan kuiviksi, vaan ne saavat jäädä tahmeiksi.

Sulata kuorrutusta varten suklaa ja voi vesihauteessa.
Levitä se sitten kypsän pohjan päälle ja anna jähmettyä ennen leikkausta.
Hunnuta halutessasi tomusokerilla, mutta vasta silloin, kun kuorrutekin on jo jäähtynyt...Muuten sokeri sulaa.


Lähettänyt Helmi klo 21:45

Tunnisteet: kirsikat, maistuu, suklaa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License