Kirsikkabrowniet
11.6.2013
taikina:
175 g voita
3 dl sokeria
1,5 dl kaakaojauhetta
0,5 dl siirappia
3 munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
kirsikoita (oman maun mukaan, me laitettiin 135g)
Kukkurallinen kourallinen kuivattua banaania
kuorrutus:
100g Minttusuklaata
1 rkl voita
Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.
Hakkaa banaanilastut pieneksi.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vaahtoon kaakaojauhe ja siirappi, sekoita.
Lisää sitten taikinaan munat yksi kerrallaan.
Kääntele jauhot vielä mukaan ja lisää kirsikat ja banaanilastut.
Kaada koko mössö leivinpaperoituun vuokaan ja törkkää uuniin 40 minuutiksi.
Muista, että brownieiden ei kuulu paistua ihan kuiviksi, vaan ne saavat jäädä tahmeiksi.
Sulata kuorrutusta varten suklaa ja voi vesihauteessa.
Levitä se sitten kypsän pohjan päälle ja anna jähmettyä ennen leikkausta.
Hunnuta halutessasi tomusokerilla, mutta vasta silloin, kun kuorrutekin on jo jäähtynyt...Muuten sokeri sulaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
0 kommenttia:
Lähetä kommentti