Kaikki varsin luovat taiteilijathan luovat parhaat teoksensa yöaikaan, ja niin teemme mekin. Tosiaan, nyt kokkailmme muutaman päivän duona! Tämän piirakan valmistus aloitettiin kello 1.50, ja tulos oli mitä täydellisin. Tuoksuu pizzalta, ja on liian hyvää ollakseen totta. Ainekset ovat varsin internationaaaleja, tämä on selkeä sekoitus kreikkalaisesta ja meksikolaisesta keittiöstä.
Juustovoitaikina:
200 g voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
1 dl vettä
Täyte:
1 prk ananaspaloja
200 g Fetaa
315 g salsadippiä (sellanen pieni purkki, tulisuus oman maun mukaan)
juustoraastetta
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Nypi voi, jauhot, leivinjauhe ja juustoraaste taikinaksi.
Lisää vesi ja sekoita nopeasti.
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Kaada ananaspalat, feta ja salsadippi astiaan ja sekoita.
Täyte on valmis.
Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kumoa täyte pohjan päälle.
Viimeistele luomus runsaalla kerroksella juustoraastetta.
Uunissa tämä kaunokainen viihtyy arviolta kymmenestä minuutista aina puoleen tuntiin. Kannattaa tarkkailla pohjan ja juuston väriä, siitä voi hyvin arvioida milloin on valmista.
Ajan epämääräisyys johtuu tällä kertaa siitä, että me vaihdettiin uunin lämpötilaa kesken kaiken. Älkää te tehkö niin, se oli vähän tyhmää.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti