skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Feta-ananaspiirakka

11.6.2013

Kaikki varsin luovat taiteilijathan luovat parhaat teoksensa yöaikaan, ja niin teemme mekin. Tosiaan, nyt kokkailmme muutaman päivän duona! Tämän piirakan valmistus aloitettiin kello 1.50, ja tulos oli mitä täydellisin. Tuoksuu pizzalta, ja on liian hyvää ollakseen totta. Ainekset ovat varsin internationaaaleja, tämä on selkeä sekoitus kreikkalaisesta ja meksikolaisesta keittiöstä.


Juustovoitaikina:
200 g voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
1 dl vettä

Täyte:
1 prk ananaspaloja
200 g Fetaa
315 g salsadippiä (sellanen pieni purkki, tulisuus oman maun mukaan)
juustoraastetta

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Nypi voi, jauhot, leivinjauhe ja juustoraaste taikinaksi.
Lisää vesi ja sekoita nopeasti.
Laita jääkaappiin jähmettymään.

Kaada ananaspalat, feta ja salsadippi astiaan ja sekoita.
Täyte on valmis.

Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kumoa täyte pohjan päälle.
Viimeistele luomus runsaalla kerroksella juustoraastetta.

Uunissa tämä kaunokainen viihtyy arviolta kymmenestä minuutista aina puoleen tuntiin. Kannattaa tarkkailla pohjan ja juuston väriä, siitä voi hyvin arvioida milloin on valmista.

Ajan epämääräisyys johtuu tällä kertaa siitä, että me vaihdettiin uunin lämpötilaa kesken kaiken. Älkää te tehkö niin, se oli vähän tyhmää.

Lähettänyt Helmi klo 11:33

Tunnisteet: ananas, feta, maistuu, piirakat

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License