Sarjassamme hyvää-jälkkäriä-mutta-en-jaksa-mennä-kauppaan. Kun käyttää vähän mielikuvitusta, olemattomasta voi saada yllättävänkin hyviä lopputuloksia. Karamellisoitu pinta on erittäin jees. Siispä pidemmittä puheitta suoraan asiaan...
Paistetut banaanit
1 banaani/syöjä
voita
fariinisokeria
kanelia
inkivääriä
vaniljajäätelöä
-Pistä banaanit halki poikki ja pinoon, sopiviksi slaisseiksi.
-Heitä pannulle klöntti voita ja sopivasti fariinisokeria, kanelia ja inkivääriä.
-Anna sokerin sulaa. Kyllä sen sitten huomaa, milloin aineksia on pannulla sopivasti.
-Sitten on banaanien aika astua kuvaan. Ne saa siinä mömmössä paistua ja ottaa väriä pintaan. Muista käännellä ja lisää fariinisokeria, jos tilanne vaikuttaa epävakaalta.
-Kun banaanit vaikuttavat sopivan grillaantuneilta, niin sitten vain lautaselle, vaniljajätskiä kylkeen ja ääntä kohti!
0 kommenttia:
Lähetä kommentti