skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Paistetut banaanit

7.6.2013

Sarjassamme hyvää-jälkkäriä-mutta-en-jaksa-mennä-kauppaan. Kun käyttää vähän mielikuvitusta, olemattomasta voi saada yllättävänkin hyviä lopputuloksia. Karamellisoitu pinta on erittäin jees. Siispä pidemmittä puheitta suoraan asiaan...

Paistetut banaanit
1 banaani/syöjä
voita
fariinisokeria
kanelia
inkivääriä
vaniljajäätelöä

-Pistä banaanit halki poikki ja pinoon, sopiviksi slaisseiksi.
-Heitä pannulle klöntti voita ja sopivasti fariinisokeria, kanelia ja inkivääriä.
-Anna sokerin sulaa. Kyllä sen sitten huomaa, milloin aineksia on pannulla sopivasti.
-Sitten on banaanien aika astua kuvaan. Ne saa siinä mömmössä paistua ja ottaa väriä pintaan. Muista käännellä ja lisää fariinisokeria, jos tilanne vaikuttaa epävakaalta.
-Kun banaanit vaikuttavat sopivan grillaantuneilta, niin sitten vain lautaselle, vaniljajätskiä kylkeen ja ääntä kohti!


Lähettänyt TIINA klo 00:08

Tunnisteet: banaani, maistuu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License