skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Aura-ananaspiirakka

21.5.2013

Voiko piirakalta odottaa mitään muuta, kun epäesteettisyyttä, Aurajuustoa ja ananasta, sekä ihan huippu pohjan?! EI! Tässä on yksinkertaisesti kaikki, ananaksen makeus ja Aurajuuston suolasuus on mukavassa harmoniassa, oi että! Eikä ole vaikeudella pilattu tätäkään. Var så god!


Pohja;
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
rrripaus kardemummaa

Voi ja sokeri vaahdotetaan, viskataan muna sekaan. Loput aineet sekotetaan keskenään ja sitten sotketaan kaikki muu joukkoon. Levitetään voidellulle piirakkavuualle, ja tehdään täyte!

Täytteeseenhän siis tulee;
1 tölkki ananasmurskaa
n. 100 g Aurajuustoa (helpottaaksesi elämää, osta valmiita Auramurui!)
2 dl kuohukermaa
3 munaa
1 dl sokeria
ja ripaus kardemummaa tähänki!

Ananasmurska ja aurajuusto pistetään sellasinaan pohjan päälle. Kerman sekaan sotketaan munat ja mausteet, ja sitten se kumotaan kaiken kruunaamaan! Uunin lämpötilan pitäis olla sellanen 200 astetta, ja piirakka siellä valmistuu sellasen puoli tuntia. Kannattaa antaa jäähtyä aikalailla rauhassa ennen kun tarjoilee, että nautinto on suurin.


Ja anteeksipyyntöni vielä, en oikeen jaksa ikinä etsiä kameraa käsiini kun näitä ruokia kuvailen, kännykkä on aina lähempänä. Ja tämän päivän sana tuntui olevan sotkea.

Lähettänyt Helmi klo 23:05

Tunnisteet: ananas, aurajuusto, maistuu, piirakat

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License