skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Pizzapatongit

23.7.2013

Oikein täyttävä, oikein maukas, ah nam, maistuu. Helppo ja nopea, yllätykseks! Tästä leffailtoihin, lounaaksi, iltapalaksi, välipalaksi, pikkusuolaseks, suureksi ateriaksi ja ihan joka tarkoitukseen! Toimii lämpimänä ja kylmänä, tehkää!


2 patonkia

250 g kinkkusuikaleita
tölkillinen ananaspaloja valutettuna
2 valkosipulin kynttä
reilusti juustoraastetta!
tuoretta basilikaa
pippuria
majoneesia

margariinia

Leikkaa patonkeihin pituussuunnassa viillot siten, että ne jää pohjasta kiinni.
Voitele sisäpinnat margariinilla.
Sekoita täytteen aineet keskenään.
Majoneesia kuuluu kans laittaa ihan reilusti, pippuria, valkosipulia ja basilikaa vähän omanmaun mukaan!
Tunge täytettä patonkien viiltoihin niin paljon kun mahtuu, ja kääri patongit folioon.
Laita uuniin 225 asteeseen n. 20 minuutiksi.

Jos käytät esipaistettuja patonkeja, niin paista ne eka. Suositellaan myös leikkaamaan patongista paloja ja syömään sitten koska muuten voi olla haastavaa. Ainakin jos täytettä on yhtä paljon kun meillä.

Lähettänyt Helmi klo 14:23

Tunnisteet: ananas, juusto, kinkku, lihaaaaa, maistuu, patonki, pizza

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License