Oikein täyttävä, oikein maukas, ah nam, maistuu. Helppo ja nopea, yllätykseks! Tästä leffailtoihin, lounaaksi, iltapalaksi, välipalaksi, pikkusuolaseks, suureksi ateriaksi ja ihan joka tarkoitukseen! Toimii lämpimänä ja kylmänä, tehkää!
2 patonkia
250 g kinkkusuikaleita
tölkillinen ananaspaloja valutettuna
2 valkosipulin kynttä
reilusti juustoraastetta!
tuoretta basilikaa
pippuria
majoneesia
margariinia
Leikkaa patonkeihin pituussuunnassa viillot siten, että ne jää pohjasta kiinni.
Voitele sisäpinnat margariinilla.
Sekoita täytteen aineet keskenään.
Majoneesia kuuluu kans laittaa ihan reilusti, pippuria, valkosipulia ja basilikaa vähän omanmaun mukaan!
Tunge täytettä patonkien viiltoihin niin paljon kun mahtuu, ja kääri patongit folioon.
Laita uuniin 225 asteeseen n. 20 minuutiksi.
Jos käytät esipaistettuja patonkeja, niin paista ne eka. Suositellaan myös leikkaamaan patongista paloja ja syömään sitten koska muuten voi olla haastavaa. Ainakin jos täytettä on yhtä paljon kun meillä.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti