skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Koskenlaskija-kasvispiirakka

17.8.2013

Tämä piirakka vie kielen suusta ja jalat korvista lähes keltä vain! Löysin reseptin täältä ja koska se oli niin maasta taivaisiin kehuttu kommenttiboksissakin, päätin kokeilla. Ja kun se kerran toimi niin mielettömän hyvin, päätyi se Ravintolapäivän ruokalistalle. Lihansyöjät, tässä teille kokeilemisen arvoinen kasvisruoka!

Pohja:
2 dl vettä
5 dl jauhoja
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa
50 g voita sulatettuna

Täyte:
1 sipuli
2 porkkanaa
3 eriväristä paprikaa
2 rkl voita
1 pkt Koskenlaskijan Viherpippuri-sulatejuustoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 valkosipulin kynttä
mausteita oman maun mukaan (persiljaa, muita yrttejä..)

Liuota hiiva veteen.
Lisää pohjan muut aineet ja sekoita kimmoisaksi.
Kauli taikina uunipellin kokoiseksi ja jätä kohoamaan.

Suikaloi kasvikset ja hauduta voissa puolipehmeiksi.
Lisää kasvisten joukkoon kuutioitu Koskenlaskija ja muut aineet.

Paista 250 asteessa 15-20 minuuttia.

Lähettänyt Helmi klo 21:08

Tunnisteet: juusto, kasvisruoka, maistuu, paprika, piirakat, sulatejuusto

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License