Tämä piirakka vie kielen suusta ja jalat korvista lähes keltä vain! Löysin reseptin täältä ja koska se oli niin maasta taivaisiin kehuttu kommenttiboksissakin, päätin kokeilla. Ja kun se kerran toimi niin mielettömän hyvin, päätyi se Ravintolapäivän ruokalistalle. Lihansyöjät, tässä teille kokeilemisen arvoinen kasvisruoka!
2 dl vettä
5 dl jauhoja
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa
50 g voita sulatettuna
Täyte:
1 sipuli
2 porkkanaa
3 eriväristä paprikaa
2 rkl voita
1 pkt Koskenlaskijan Viherpippuri-sulatejuustoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 valkosipulin kynttä
mausteita oman maun mukaan (persiljaa, muita yrttejä..)
Liuota hiiva veteen.
Lisää pohjan muut aineet ja sekoita kimmoisaksi.
Kauli taikina uunipellin kokoiseksi ja jätä kohoamaan.
Suikaloi kasvikset ja hauduta voissa puolipehmeiksi.
Lisää kasvisten joukkoon kuutioitu Koskenlaskija ja muut aineet.
Paista 250 asteessa 15-20 minuuttia.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti