skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Päärynäaurajuustosuklaakakku

30.8.2013

Tiina täytti äskettäin 16 vuotta ja juhlan kunnuaksi tein aivan mahtavan kakun. Vaikka itse unohdin maizenan laittaa sekaan niin lopputulos oli hyvärakenteinen mukava yhdistelmä suolaista ja makeaa, jopa aurajuustosta pitämättömien mielestä oli varsin maittavaa!


Pohja:
1 dl kermaa
100 g tummaa suklaata
250 g voita
2,5 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 munaa
4 dl jauhoa
2 dl maissitärkkelystä
1 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1,5 tlk säilykepäärynöitä
2 dl kermaa
1 prk Aura pehmeää (sitä levitettävää)
2 rkl tomusokeria

Kuorrute:
150 g tummaa suklaata
1 dl kermaa


Valmista ensin kakku:
Vaahdota voi ja sokerit keskenään.
Lämmitä kerma vesihauteessa ja lisää suklaa joukkoon sulaamaan.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi voi-sokeri-vaahtoon.
Lisää lopuksi kermasuklaa seos ja sekoita tasaiseksi.
Kaada voideltuun kakkuvuokaan ja laita 175 asteiseen uuniin noin tunniksi.

Vatkaa täytteen kerma.
Sekoita joukkoon Aurajuusto, tomusokeri sekä pieneksi pilkotut päärynät.

Kun kakku on jäähtynyt, leikkaa se kahdeksi kerrokseksi.
Kostuta pohjat säilykepäärynöiden liemellä, ja lisää täyte.

Sulata suklaa ja lisää joukkoon kerma, levitä kakun päälle.
Ja jos löytyy jostain jääkaapin kätköistä Aurajuustoa, niin korista kakku vielä heittämällä siitä muruja päälle!

Lähettänyt Helmi klo 15:21

Tunnisteet: aurajuusto, kakut, maistuu, suklaa

1 kommenttia:

. kirjoitti...

Haastoin teiät! :)

http://marenkikeijuu.blogspot.fi/2013/09/11-11-11-11.html

3. syyskuuta 2013 klo 19.21  

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License