skip to main | skip to sidebar

Ananasprinssit

  • Helmi
  • TIINA
  • Unknown

Mussuttelijat

Hae tästä blogista

Arkisto

  • helmikuuta (1)
  • marraskuuta (2)
  • syyskuuta (1)
  • elokuuta (6)
  • heinäkuuta (6)
  • kesäkuuta (8)
  • toukokuuta (13)
  • huhtikuuta (1)
Follow on Bloglovin
Ruokablogilistan kärjessä
  • ananas (5)
  • appelsiini (1)
  • aurajuusto (7)
  • avokado (1)
  • banaani (1)
  • bataatti (2)
  • broileri (2)
  • croissantit (1)
  • feta (1)
  • juusto (7)
  • jäätelö (1)
  • kahvi (1)
  • kakut (6)
  • kana (1)
  • kastike (1)
  • kasvisruoka (6)
  • keitto (4)
  • keksit (2)
  • kesäkurpitsa (2)
  • kinkku (1)
  • kirsikat (3)
  • kiusaus (1)
  • kukkakaali (1)
  • leipä (1)
  • lihaaaaa (2)
  • maailman paras (2)
  • maistuu (36)
  • muffinssit (1)
  • murotaikina (1)
  • mustikka (1)
  • omena (1)
  • paprika (6)
  • pasta (1)
  • patonki (1)
  • piirakat (7)
  • pizza (1)
  • porkkana (1)
  • punajuuri (1)
  • päärynä (1)
  • raparperi (1)
  • salaatit (1)
  • suklaa (9)
  • sulatejuusto (1)
  • sämpylät (1)
  • tonnikala (1)
  • tuorejuusto (3)
  • valkosuklaa (2)
  • vanilja (1)

Rumaa ruokaa rakkaudella

Paahdettu paprikakeitto

30.9.2013

Syksy on viilennyt kohtuu nopsasti, enkä ainakaan itse siihen ollut yhtään valmistautunut. Syksyssä on kuitenkin monta asiaa, joista tykkään, esimerkiksi villasukat jalassa teen juominen, ja sitten tottakai ihanan lämpimän makuset ja pehmeät sosekeitot. Tänään vuorossa oli itselle uusi keitto tutuista aineista uudella tavalla. Tää oli niiin hyvää että sais olla syksy ikuisesti.


n. 800g paprikaa (neljä isoa)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
500 g paseerattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
1 dl vettä
1 tl suolaa
Mausteita, itsellä Herbamarea, pippuria ja basilikaa

Halkaise paprikat, poista siemenet ja kanta.
Lohko kuorittu sipuli ja valkosipulit.
Levitä paprikat ja sipuli pellille ja sivele öljyllä. Ripottele mausteet päälle.
Anna paahtua 225 asteisessa uunissa suunnilleen 25 minuuttia. Paprikan pitää tulla pehmeäksi ja ottaa vähän väriä.
Soseuta paprika ja sipulit.
Lisää suola, vesi ja paseerattu tomaatti, anna kiehua liedellä n. 5 minuuttia.
Sekoita joukkoon ruokakerma ja nauti!

Lähettänyt Helmi klo 22:29

Tunnisteet: kasvisruoka, keitto, paprika

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom)

Blog Design by Gisele Jaquenod

Work under CC License.

Creative Commons License